De kapper voor jou

Prijslijst
Kapper Oudorp & Alkmaar

Op zoek naar een professionele kapper in Oudorp of Alkmaar? De behandelingen in onze kapsalon in Oudorp zijn altijd inclusief wassen, drogen en stylen. Zo weten we zeker dat je tevreden en met een goede coupe weer naar huis gaat. Ervaar de service, kwaliteit én gezelligheid in onze salon. We zien je graag!

Kapsalon Alkmaar: zo blijven wij up-to-date

Om op de hoogte te blijven van alle knip- en kleurtechnieken volgen we regelmatig cursussen. Ook weten we onze weg op het internet te vinden. Zo blijven we via sociale media op de hoogte van de nieuwste trends die we graag voorstellen aan de klanten in onze kapsalon. Sta jij open voor een nieuwe look? Dan laten we je graag zien wat we in huis hebben! Maar natuurlijk kun je ook voor jouw vertrouwde model bij ons terecht. Het moet vooral goed voelen, zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt zijn.

Op zoek naar een kapper in Oudorp? Zo werken wij!

Observeren

We zullen nooit direct de schaar in je haar zetten. Eerst zullen we aandachtig observeren. Zo kijken we naar jouw huidige coupe, jouw gezichtsvorm en de conditie van je haar.

Bespreken

Samen met jou bepalen we wat wel (en niet) goed zal staan. Wat past bij jouw persoonlijkheid, levensstijl en stylingroutine? Zo wordt jouw coupe altijd gecustomized.

Stylen

Na het knippen brengen we jouw haar altijd in model, waardoor we het uiteindelijke kapsel goed kunnen beoordelen. Hiervoor gebruiken we producten van Schwarzkopf die ook bij ons te koop zijn, zodat je de styling thuis kunt voortzetten.

Knippen

We brengen jouw kapsel in model en maken jouw coupe tot in de puntjes af. Ondertussen kun jij genieten van een lekker kopje koffie of thee.

Wassen

Voordat we beginnen met knippen wassen we jouw haar altijd eerst. Op deze manier is het makkelijker te controleren en kunnen we secuur werken. Daarnaast is het een heerlijk momentje van ontspanning.

Onze producten

In onze kapsalon Oudorp werken we uitsluitend met producten waar we volledig achter staan. Deze producten kun je gebruiken om de conditie van je haar gezond te houden, te verbeteren of goed in model te brengen. We passen Fibre Clinix van Schwarzkopf toe in de kapsalon om het haar de optimale verzorging te geven. Deze kun je ook bij ons aanschaffen, zodat je de verzorging van je haar thuis kunt voortzetten. 

Verfproducten

  • Igora royal
  • Blond me
  • Vibrance

Stylingproducten

  • Osis
  • Session Label

Verzorgingsproducten 

  • Fibre Clinix
  • Blond me 
  • BC-producten

Verzorgingsproducten

  • Fibre Clinix

Dames

Kleuren

Heren

Maak een afspraak

Snel en veilig via barberbooking