Kapper Alkmaar & Oudorp

De Kapper Voor Jou

Wij zijn Boukje en Cigdem, al sinds 2004 collega’s en vanaf 2009 de trotse eigenaren van onze moderne kapsalon in Oudorp. Bij ons staat één ding centraal: de liefde voor het vak. Bij De Kapper Voor Jou ben je er zeker van dat jouw wensen gehoord worden, kun je rekenen op goed advies en loop je de deur uit met een perfecte coupe

Unieke aanpak

We zijn een soort yin en yang, met eigen karakters en unieke trekken. Dat is een erg goede match gebleken. We weten goed wat we aan elkaar hebben en dat voel je als klant in onze kapsalon in Alkmaar (Oudorp). Elke klant verdient een eigen aanpak. Wij leveren geen standaardwerk af, maar zullen elk kapsel personaliseren én goed advies geven.

We werken op een authentieke plek. Je vindt bij ons een mooie mengelmoes van het dorpse met het stadse. We zijn een echte dorpskapper, maar prima in staat om moderne en eigentijdse stadse kapsels te maken!

Uitdaging aangaan

We vinden het leuk om de uitdaging aan te gaan. We werken bij De Kapper Voor Jou in een klein team en hebben veel aandacht voor onze klanten. Op deze manier hebben we de tijd om onze klanten te leren kennen, en zij ons! Doordat we echt het karakter van onze klant kennen, kunnen we ook spelen met modellen. We komen graag met nieuwe voorstellen voor alternatieve coups, maar we kunnen natuurlijk ook het vertrouwde model erin houden. De klant is bij ons koning! 

Kapper Alkmaar & Oudorp

We hechten veel waarde aan de tijd die we reserveren voor een klant en willen hem of haar echt een goed gevoel geven, onder het genot van een kopje koffie. Het moet ontspannen zijn, leuk en gezellig én er moet een mooi model uit voortvloeien. Dan zijn we tevreden. Op zoek naar een kapper in Alkmaar? Bij De Kapper Voor Jou werken we grotendeels op afspraak. Deze kun je online via onze site maken. Zo weten we zeker dat we genoeg tijd voor je kunnen reserveren en optimale service én kwaliteit kunnen bieden.

Wij knippen

in de kapsalon

Producten

Maak een afspraak

Snel en veilig via barberbooking