Igora Vibrance

Schwarzkopf professional

Op zoek naar de ultieme haarproducten? Schwarzkopf biedt je werkelijk alles op het gebied van haarverzorging en is één van de grootste merken op het gebied van haar. Schwarzkopf heeft verschillende haarproducten voor alle denkbare mogelijkheden. De kappers van de Kapper Voor Jou werken al meer dan tien jaar met Schwarzkopf professional en zijn nog steeds overtuigd van de kwaliteit en diversiteit van de haarproducten.

Schwarzkopf professional:
Een topmerk voor kleuring, verzorging en styling!

Schwarzkopf professional levert De Kapper Voor Jou haarproducten voor kleuring, verzorging en styling. Topproducten waarmee wij het beste en mooiste resultaat voor jou bereiken.

Kleuring

De Igora royal, onze permanente kleuring, zorgt voor optimale grijs dekking in de kleur die je wenst. Voor ieder haartype!
De Igora vibrance, onze demi- permanente kleuring, is vrij van ammoniak en dringt hierdoor minder diep in het haar. Jouw haar blijft gezond en heeft tot wel 70% meer glans!

Verzorging

Met BC Bonacure van Schwarzkopf kunnen wij de verzorging van jouw haar optimaliseren. Of het nu gaat om het behoud van de kleur of de veerkrachtigheid van jouw krullen, BC Bonacure is er voor ieder haartype!

Styling

Met Schwarzkopf Osis garanderen wij geweldige styling. Wij zorgen voor een goed geknipt kapsel. Schwarzkopf zorgt voor de styling. We laten je zien hoe je met de haarproducten van Schwarzkopf ook thuis een kapsalon-look creëert!

Contact

Heb je een vraag of een opmerking? Laat het ons weten via het contactformulier.

Bevestigingscode