intiem-kapsel-met-gekke-haren

De kapper voor optimaal resultaat

De basis voor een geweldig kapsel begint bij een perfecte conditie van huid en haar. Daarom werken we met zoveel mogelijk natuurlijke producten van onder meer Schwarzkopf. Met deze producten, onze deskundigheid, enthousiasme en creativiteit staan onze kappers garant voor geweldige kapsels. We beschikken over een schat aan ervaring en knipogen graag naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van styling. Je kunt rekenen op ervaring én vernieuwing!

Succesvol team van ervaren kappers

Team kappersHet team van De Kapper Voor Jou bestaat uit kappers Cigdem en Boukje. Na een jarenlange en prettige samenwerking als collega's in een kapperszaak in Oudorp zijn Cigdem en Boukje in 2009 hun eigen kapsalon begonnen: De Kapper Voor Jou. Boukje en Cigdem hebben beide ruim tien jaar ervaring in het kappersvak. Laat je verrassen!

Trends in 2015

Met grote deskundigheid creeren onze kappers het kapsel dat uitstekend bij je past. De trends van dit jaar zijn stoere mannenlooks en dameskapsels waar pit in zit. Wat betreft de kleuring zien we mooie teints terugkomen. Jouw haar krijgt meer diepte en glans. Onze kappers zorgen voor optimaal resultaat!

Contact

Heb je een vraag of een opmerking? Laat het ons weten via het contactformulier.

Bevestigingscode