unieke-kapsels-voor-man-en-vrouw

Kapsalon in Oudorp

Onze kapsalon: trendy én ervaren

De Kapper Voor Jou is een trendy kapsalon voor dames, heren en kinderen. Knippen, kleuren, wassen, drogen en meer: jouw haar is onze zorg. In de kapsalon van De Kapper Voor Jou bieden wij jou het beste, óók voor jouw haarverzorging thuis. Professionele producten als Schwarzkopf laten jouw haar leven! Voor een stijlvol kapsel kom je naar onze kapperswinkel in Oudorp!

Kapsalon met enthousiast team

Onze enthousiaste hairstylisten staan voor je klaar! Kom naar onze kapsalon in Oudorp voor een geweldig kapsel. Een mooie krul, een ander kleurtje, van lang naar kort of een complete metamorfose, je kunt bij ons rekenen op verbluffend resultaat. Onze kappers blijven op de hoogte van de nieuwste technieken en trends door het regelmatig volgen van opleidingen. Een bezoek aan onze kapsalon aan de Herenweg in Oudorp is verrassend, ontspannend en inspirerend.

Trends met Schwarzkopf

De kappers in onze kapsalon werken al ruim tien jaar met Schwarzkopf professional en zijn nog steeds overtuigd van de kwaliteit en diversiteit. Naast traditionele kapsels zijn zelfs de trends ‘out of bed’ en ‘rough glam’ realiseerbaar met onze producten. Schwarzkopf biedt je alleen het beste op het gebied van haarverzorging en is één van de grootste merken op het gebied van haar. Alles is mogelijk. 

Kom gerust lang in onze kapperswinkel voor meer informatie!

Contact

Heb je een vraag of een opmerking? Laat het ons weten via het contactformulier.

Bevestigingscode