intiem-kapsel-met-gekke-haren

Dameskapsalon voor Jou

In onze dameskapsalon kun je rekenen op passend advies. Geen onmogelijke creaties, maar een natuurlijke stijl die ontstaat door kijken, luisteren en dán pas knippen. Aan het kleuren van je haar schenken we diezelfde uitgebreide aandacht, want kleur is voor de juiste uitstraling minstens zo belangrijk als de coupe. Onze dameskappers hebben allemaal minimaal tien jaar ervaring in het kappersvak. Jouw haar is in goede handen bijdameskapsalon De Kapper Voor Jou!

Jouw persoonlijkheid voorop bij de dameskapper

Wil je elke keer iets anders? Of hou je graag je vertrouwde look? Onze professionals zorgen hoe dan ook voor optimaal resultaat. Al onze dameskappers zijn op de hoogte van de nieuwste producten, trends en methodes. Het kleuren van jouw haar doen we met producten van Schwarzkopf: zonder ammonia en geurloos. Het is 100% grijs dekkend en zorgt voor glanzend en gezond haar.

Trends in de dameskapsalon

De trends van 2015 ‘ijzig blond’ en ‘piekerige pixie’ zijn eenvoudig te realiseren met onze producten! Een nonchalante en vrouwelijke look én glanzend gezond haar zorgen voor een prachtige uitstraling. Modieus en goed zelf te onderhouden. Onze dameskappers vertellen je hoe je ook thuis een ‘kapsalon-look’ creëert. Kom gerust langs in onze dameskapsalon, we vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen!


Contact

Heb je een vraag of een opmerking? Laat het ons weten via het contactformulier.

Bevestigingscode