Familiekapsalon

Familiekapper in de buurt

Een kapsel is iets heel persoonlijks: het moet passen bij wie je bent. De familiekappers van De Kapper Voor Jou uit Oudorp verstaan het kappersvak. Knippen, kleuren, wassen en drogen: de familiekapper zorgt ervoor dat jouw persoonlijkheid en uitstraling volledig tot hun recht komen. Bij heren, dames én kinderen!

Deskundig advies in de familiekapsalon

Een bezoek aan De Kapper Voor Jou begint altijd met deskundig advies van onze ervaren familiekappers. Welke kleur en coupe laten jouw persoonlijkheid optimaal stralen? Klassiek, modern, stoer, of gewoon het kapsel dat je gewend bent? In onze trendy familiekapsalon in Oudorp bespreek je met onze familiekappers de mogelijkheden. Met gebruiksvriendelijke en professionele producten zoals Schwarzkopf, streven we naar een resultaat waar niemand omheen kan. 

Ook kinderen kunnen rekenen op een gaaf kapsel en wel tegen een heel gaaf tarief van € 16,—

Kom samen!

Jouw gezin is welkom bij De Kapper Voor Jou. Maak er een gezellige dag van en kom met het hele gezin naar onze familiekapsalon. We hebben voldoende capaciteit om jullie tegelijk te verwennen. Knippen met z'n allen! Bel onze kapsalon voor meer informatie.

Contact

Heb je een vraag of een opmerking? Laat het ons weten via het contactformulier.

Bevestigingscode